Vinden wat je zoekt

Hier vindt u de nodige gegevens en een schat van waardevolle informatie om de meest geschikte leverancier of partner te vinden in algemeen vervoer: Taxi, luchthavenvervoer, zakelijk of particulier vervoer, koerierdiensten, nationaal en internationaal vervoer, sneltransport, distributie, expresstransport ... Ook heel wat relevante bedrijven worden hier weergegeven.

Taxi Antwerpen

Taxibedrijf Antwerpen Bel: 03/283 83 93

Antwerpen Taxi

Global Taxi Antwerpen - Bel 03/236 38 38

Taxi Antwerpen

Particulier en zakelijk vervoer

Luchthavenvervoer Antwerpen

Airporttaxi 24/24 - 7/7.

Auto huren

Bekijk hier alle huurauto's van Luxauto

Luchthavenvervoer Antwerpen

Naar alle luchthavens

Taxibedrijven

Taxis.vlaanderen
Bezoekers van Taxis.vlaanderen gaan specifiek op zoek naar een taxi om van punt A naar punt B gebracht te worden. Taxis.vlaanderen wordt enkel bezocht door mensen die op zoek zijn naar een taxi.
 
Alles over taxi's
Taxibedrijf-info.be geeft een zo compleet mogelijk overzicht van taxi s in Belgi . Vind uw taxi en alles over taxi s.
 
Taxi Sinjoor
Taxi Sinjoor is al 30 jaar één van de toonaangevende taxibedrijven in het Antwerpse. Het bedrijf onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, een optimale service en een kwaliteitsvolle dienstverlening. Ondertussen is Taxi Sinjoor uitgegroeid tot het derde grootste taxibedrijf in Antwerpen.
 
Taxibedrijf dat ook luchthavenvervoer regelt in heel Europa
V-Cab, het taxibedrijf dat u veilig en comfortabel naar eender welke bestemming in Belgeë of Europa brengt ! U kunt 24/24 en 7/7 een beroep op ons doen en dit het ganse jaar door ! Ook voor mindervaliden en Rolstoelgebrukers !
 
Starten als taxibedrijf uitbater
Als u van plan bent een taxibedrijf op te richten moet u voldoen aan de algemene startvoorwaarden die voor alle zelfstandige gelden. Hiernaast bestaan er ook enkele specifieke voorwaarden, waarvan de belangrijkste hier uitgewerkt zullen worden
 
Taxibedrijven offertes
Vind de beste taxibedrijven in België, beschrijf uw opdracht en vergelijk offertes.
 
Taxibranche nauwelijks bezig met cyber security
Bij veel taxibedrijven staat de digitale deur wagenwijd open voor hackers en schadelijke software. En hoe goed je een bedrijf ook beschermt tegen cyberaanvallen: als een onwetende werknemer één verkeerde link aanklikt kan het leed alsnog enorm zijn. Het voorkomen van zulke problemen begint dus met bewustwording over cyber security.
 
Brusselse taxichauffeurs protesteren opnieuw tegen Uber
Het taxiplan van Smet is onaanvaardbaar voor de sector, omdat het een sociaal bloedbad zou veroorzaken. 1.800 jobs van taxichauffeur zouden verdwijnen en vervangen worden door mini-jobs, klinkt het bij de taxiverenigingen. En dat allemaal ten dienste van multinationals, zoals Uber, die god noch gebod vrezen. Bovendien wil minister Smet het serviceaanbod uitbreiden met 1.200 extra voertuigen, en dit zonder ernstige impactstudie. Dit zal het gebrek aan rendabiliteit van de sector enkel vergroten.
 
Interieurarchitect
 
 
Wilt u hier mee opgenoimen worden? Stuur dan een mail naar : info@seobureau.be